VOOR WIE?


  • opleiders (opleidingsinstituten of incompany)
  • ontwikkelaars van opleidingen
  • beleidsmakers in het onderwijs
  • docenten/leerkrachten
  • trainers (zowel recreatief als professioneel)

BCL PROFESSIONAL IN EEN NOTENDOP


Wat is het geheim achter een programma waarbij de deelnemers je het hemd van het lijf vragen, van een lezing of presentatie waarbij de luisteraars aan je lippen hangen of van een training waarbij de stof écht tot een verandering van gedrag leidt? Je ontdekt het tijdens de 5-daagse opleiding BCL Professional. In deze opleiding leer je slimme leer- en ontwikkeltrajecten op te zetten en ze te onderbouwen met breinkennis. Vooral de 6 Breinprincipes staan centraal, maar we maken ook zeker een uitstapje naar breincentraal leiderschap, ofwel de ASOOO®-benadering.

"De focus op optimaal leren zowel als opleider/coach als begeleider van organisatieveranderingen vond ik uitdagend en vernieuwend."

MEER OVER DE BCL PROFESSIONAL OPLEIDING


Tijdens deze vijfdaagse opleiding maak je uitgebreid kennis met breinleren, aan de hand van de 6 breinprincipes: een wetenschappelijk onderbouwde, maar praktisch toepasbare theorie, ontwikkeld door het BCL Instituut. De 6 Breinprincipes helpen je om nieuwe, sterke en uitgebreide contacten tussen hersencellen te creëren. Het resultaat? Meer leerrendement en -plezier.


Hoewel de 6 Breinprincipes de hoofdrol spelen tijdens deze opleiding, besteden we ook aandacht aan het andere stokpaardje van het BCL Instituut: breincentraal leiderschap, ofwel de ASOOO®-benadering. De ASOOO®-benadering helpt je een effectief leer- en ontwikkelklimaat te scheppen, het brein van je deelnemers open te zetten en de motivatie te vergroten.

BREINLEREN & BREINCENTRAAL LEIDERSCHAP


De hersenen zijn het meest complexe maar tegelijk ook het meest fascinerende orgaan in het menselijk lichaam. De afgelopen jaren hebben onderzoekers opzienbarende ontdekkingen gedaan over de werking van het brein.

Bij breinleren en breincentraal leiderschap gebruik je de kennis van het brein om meer rendement en plezier uit leren, ontwikkelen en veranderen te halen.

MEER WETEN?


Vul onderstaand bel-me-terug formulier in. Dan nemen we z.s.m. contact met je op.

DIRECT AANMELDEN


Ben je er van overtuigd dat de BCL Professional Opleiding aansluit bij jouw vraag? Meld je dan nu aan.